Contact

Meer weten over wat we allemaal organiseren en maken? Neem contact met ons op.

Kuseema BV is gevestigd in het centrum van Nijmegen.

Adresgegevens
Zuiderkerktrappen 7
6511 WG Nijmegen

Tel: 024 – 360 55 34

E-mail: info@kuseema.nl

BTW nr. NL851538873B01
KVK 55034225

Routebeschrijving


Met de trein

kuseema kantoorHet is 15 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Je neemt de hoofduitgang en slaat links af. Je loopt voorbij het politiebureau. Bij het Kronenburgerpark ga je linksaf. Aan het einde van het park ga je rechts de Lange Hezelstraat in. Dit is de oudste winkelstraat van Nederland. Kuseema zit na 400 meter aan een plein, boven ‘Koffiehuis de Heerlijckheid’. Dit is op de plek waar de straat steil omhoog loopt. De ingang zit in de steeg aan de linkerkant van het pand. De trappen in deze steeg leiden rechtstreeks naar de Sint Stevenskerk. Na de eerste vier trapjes zit rechts op nummer 7 de ingang van het kantoor.

Met de auto
Je kunt je auto betaald parkeren op parkeerplaats de Oude Stad (voor navigatie: tegenover Voorstadslaan 2). Loop onder het spoor rechtdoor de stad in.

Of:

Stel 6511ZK in op je TomTom en parkeer je auto op het Joris Ivensplein. Deze parkeerplaats ligt tegenover de Lange Hezelstraat. Loop de stad in.

Looproute vanaf de parkeerplaatsen:

Je loopt nu in de Lange Hezelstraat. Dit is de oudste winkelstraat van Nederland. Kuseema zit na 400 meter aan een plein, boven ‘Koffiehuis de Heerlijckheid’. Dit is op de plek waar de straat steil omhoog loopt. De ingang zit in de steeg aan de linkerkant van het pand. De trappen in deze steeg leiden rechtstreeks naar de Sint Stevenskerk. Na de eerste vier trapjes zit rechts op nummer 7 de ingang van het kantoor.